Svake slave dostojan

Studijski worship album koji donosi vrlo "živu" atmosferu, pruža istinski doživljaj i prisutnost Božjeg Duha. Sadrži dvanaest vrhunskih obrada i nekoliko novijih Emanuelovih autorskih pjesama. Na ovom albumu bend postiže željeni worship zvuk, a produkcijski probija dosadašnje granice domaće duhovne glazbe. U prvom tjednu nakon objave album je bio najprodavaniji nosač zvuka u Republici Hrvatskoj prema izvještaju Hrvatske Diskografske Udruge.

Ljubav

Još jedan worship live album, ovoga puta u akustičnim izvedbama. Jednostavnost i toplina ovih aranžmana donose malo drugačiju atmosferu od one na koju su naviknuli slušatelji benda. Zvuk je prilagođen uvjetima izvođenja u sakralnim objektima; kapelama i crkvama na misama, klanjanjima i drugim oblicima bogoslužja. Album sadrži trinaest popularnih, domaćih i stranih slavljeničkih pjesama.

Najveći dar

Radi se o prvom live albumu gdje bend stilski potpuno ulazi u worship po uzoru na zapadne trendove. Album sadrži nekoliko autorskih pjesama koje se pjevaju u crkvama diljem Hrvatske kao i provjerene svjetske hitove, odnosno njihove prijevode. Ovih četrnaest pjesama snimljenih na molitvenim susretima i koncertima oduševit će vas atmosferom koju donose.

Venimus adorare eum

Ovaj božićni album stilski je nastavak onog prethodnog. Sadrži jedanaest tradicionalnih domaćih i inozemnim pjesama. I na ovom materijalu radila je ista ili slična provjerena glazbena ekipa koja se stvarala i prvi album, a ovoga puta na albumu gostuju Boris Ćiro Gašparac i Maya Azucena sa svojim back vokalima. Zanimljivi i dinamični aranžmani u potpunosti su osvježili ove božićne standarde i donijeli im potpuno novi doživljaj.

On moj je Bog

Prvi album grupe Emanuel. Sadrži trinaest uspješnica koje su obilježile dotadašnji rad. Radi se o uglavnom autorskim pjesmama i nekoliko svjetski poznatih hitova. Na ovom albumu Emanuela radila je vrhunska glazbena ekipa, a ostavrene su i glazbene suradnje s jednim od najpoznatijih svjetskih gitarista Tommy Emmanuelom, Massiomom Savićem, poznatom američkom pjevačicom Mayom Azucenom i "pionirom" popularne duhovne scene u Hrvatskoj Ljubom Vukovićem.