HET

Povodom obilježavanje dvadeset godina od osnutka benda, održan je studijski live session u studiju Croatia Recordsa, nažalost bez publike zbog tadašnjih epidemioloških mjera. Prijenos je omogućen u sklopu projekta “Progledaj srcem – Online”.

Ime nad svakim imenom

Na ovom albumu grupa Emanuel, uz nekoliko autorskih, donosi i najpoznatije kršćanske pjesme današnjice. Na ovom izdanju pronaći ćete osam studijskih snimki te dvije pjesme snimljene uživo u zagrebačkoj Areni, na koncertu Progledaj srcem u svibnju 2019. godine. Uz pjesme Krist je istina, Ti znaš i Volim te Emanuel vam donosi i hrvatske verzije pjesama What a beautiful name, King of Kings, No other name, Oceans, Way maker i nezaobilazne kršćanske himne u Hrvatskoj znane pod imenom Sretna sigurnost i Silan Bog.

Sve činim novo

Posljednjih godina sve je više molitvenih zajednica i molitvenih kućnih grupa među kojima sigurno postoje i one koje si ne mogu priuštiti glazbenu podršku. Iz tog razloga grupa Emanuel odlučila je snimiti ovaj album okarakteriziran kao "Living room worship". Pjesme koje se nalaze na ovom izdanju snimljene su uživo u upravo takvom ambijentu i namijenjene svima onima koji u svojim zajednicama i domovima žele slaviti Gospodina uz moderne kršćanske pjesme u jednostavnim aranžmanima.

Svake slave dostojan

Studijski worship album koji donosi vrlo "živu" atmosferu, pruža istinski doživljaj i prisutnost Božjeg Duha. Sadrži dvanaest vrhunskih obrada i nekoliko novijih Emanuelovih autorskih pjesama. Na ovom albumu bend postiže željeni worship zvuk, a produkcijski probija dosadašnje granice domaće duhovne glazbe. U prvom tjednu nakon objave album je bio najprodavaniji nosač zvuka u Republici Hrvatskoj prema izvještaju Hrvatske Diskografske Udruge.

Ljubav

Još jedan worship live album, ovoga puta u akustičnim izvedbama. Jednostavnost i toplina ovih aranžmana donose malo drugačiju atmosferu od one na koju su naviknuli slušatelji benda. Zvuk je prilagođen uvjetima izvođenja u sakralnim objektima; kapelama i crkvama na misama, klanjanjima i drugim oblicima bogoslužja. Album sadrži trinaest popularnih, domaćih i stranih slavljeničkih pjesama.

Najveći dar

Radi se o prvom live albumu gdje bend stilski potpuno ulazi u worship po uzoru na zapadne trendove. Album sadrži nekoliko autorskih pjesama koje se pjevaju u crkvama diljem Hrvatske kao i provjerene svjetske hitove, odnosno njihove prijevode. Ovih četrnaest pjesama snimljenih na molitvenim susretima i koncertima oduševit će vas atmosferom koju donose.

Venimus adorare eum

Ovaj božićni album stilski je nastavak onog prethodnog. Sadrži jedanaest tradicionalnih domaćih i inozemnim pjesama. I na ovom materijalu radila je ista ili slična provjerena glazbena ekipa koja se stvarala i prvi album, a ovoga puta na albumu gostuju Boris Ćiro Gašparac i Maya Azucena sa svojim back vokalima. Zanimljivi i dinamični aranžmani u potpunosti su osvježili ove božićne standarde i donijeli im potpuno novi doživljaj.

On moj je Bog

Prvi album grupe Emanuel. Sadrži trinaest uspješnica koje su obilježile dotadašnji rad. Radi se o uglavnom autorskim pjesmama i nekoliko svjetski poznatih hitova. Na ovom albumu Emanuela radila je vrhunska glazbena ekipa, a ostavrene su i glazbene suradnje s jednim od najpoznatijih svjetskih gitarista Tommy Emmanuelom, Massiomom Savićem, poznatom američkom pjevačicom Mayom Azucenom i "pionirom" popularne duhovne scene u Hrvatskoj Ljubom Vukovićem.